top of page
  • Writer's pictureSome Jester from the Snapian courts

Forced to Live

Updated: Aug 22

In those days men will seek death and will not find it; they will desire to die, and death will flee from them. - Revelation 9:6

 

Ja tapahtui niin, että maailman tieteilijät ylpeytyivät tiedostaan ja kykyjään. He pyrkivät ylittämään Jumalan ihmiselle asettamia rajoituksia, jopa fyysisen ruumiin ja kuoleman sidoksia.


Ylimielisyydessään he ehdottivat ihmisen aivojen poistamista ruumiista ja niiden ylläpitämistä kemikaaleilla, jotta ne voisivat elää loputtomasti. Aluksi ihmiset pilkkasivat tällaista ylimielisyyttä, mutta pian myös heidän sydämensä täyttyivät halusta tulla jumalien kaltaisiksi.


Tieteilijät eivät tienneet, mitä pahaa he olivat aiheuttaneet, sillä he uskoivat pahimman kohtalon olevan pelkkä kuolema, se, mitä he pyrkivät valloittamaan. Kuinka väärässä he olivatkaan, sillä he olivat vapauttaneet jotain paljon kauhistavampaa.


Yksi mies, jonka he olivat valinneet tähän kokeiluun, löysi itsensä painajaismaisesta valtakunnasta. Missä hän aiemmin rentoutui rannalla rakkaan vaimonsa kanssa, maailma nyt vääntyili ja kiertyi ympärillä häntä. Muukalaiset valot ja äänet hyökkäsivät hänen aisteihinsa. Aika itsessään näytti hajoavan.


Sitten yhdessä hetkessä hän heräsi sanoinkuvaamattomaan tuskaan, upotettuna kipeämpiin liekkeihin kuin mikään kuolevaisten keksimä kärsimys. Kipu oli yli kaiken mielikuvituksen, pahempi jopa kuin vanhojen profeettojen kuvailema helvetti. Mitä voima vapautti hänet tästä, hän ei tiennyt.


Mies löysi itsensä yksin, tuijottaen rappeutuneeseen ja hylättyyn laboratorioon. Pyrkiessään hallitsemaan elämää ja kuolemaa tieteilijät olivat sen sijaan luoneet hirvittävän koneita, jotka kääntyivät ihmiskuntaa vastaan, kunnes jäljellä oli vain tämä yksi tormentoitu sielu, janoamalla kuoleman vapautusta.


Sillä ei ole ihmisen tehtävä häiritä Jumalan määräämää luonnollista järjestystä. Viisaat pelkäävät astua tällaisiin alueisiin, ettei heidän tarvitse vapauttaa pahoja voimia, jotka ovat heidän valtaansa. Olkoon tämä varoitus kaikille, jotka pyrkivät tulemaan Jumalan kaltaisiksi. Aamen.

Comentarios


bottom of page