top of page
  • Writer's pictureDr. Snap

En voi enää ottaa Beyerdynamicia vakavasti

 

Jos etsit hyviä kuulokkeita kohtuulliseen hintaan, näet nopeasti monen kehuskelevan, kuinka mahtavia ja kaikkivoipia Beyerdynamic-kuulokkeet ovat.

Olen itsekin käyttänyt heidän kuulokkeitaan pitkään ja omistanut sekä DT770:n (jonka kaikki rakastavat) että DT700 Pro X:n. Vaikka molemmat ovat äänenlaadultaan loistavia kuulokkeita, ne kärsivät molemmat ikivanhasta viasta: halpa muovi pitää perusrakenteen koossa.


Ne antavat vaikutelman, että ne ovat tanakkia kuulokkeita, jotka kestävät kolhuja, mutta anna niille vuosi tai kaksi. Riittävä normaali käyttö ja nämä napsahtavat poikki ja läpsäyttävät sinua kasvoille.


Nyt ymmärrän, miksi ne ovat niin kohtuuhintaisia.


Kai minun pitäisi kiittää Beyerdynamicia siitä, että he ovat suunnitelleet nämä kuulokkeet nimenomaan niin, että ne läpsäyttävät asiakkaitaan kasvoille, kun he lankeavat tällaiseen hölynpölyyn. Internetissä tehty haku osoittaa selvästi, että tällaiset ongelmat vaivaavat monia heidän kuulokkeitaan. On jopa Ebay-myyjiä, jotka valmistavat 3D-tulostettuja kiinnikkeitä. Näiden kuulokkeiden huonolle suunnittelulle on kirjaimellisesti markkinat.


Luulisi, että Beyerdynamic olisi korjannut tämän laajalle levinneen ongelman, mutta ei. Jos ostat tänään DT770:n (tai mitkä tahansa heidän kuulokkeensa), saat todennäköisesti jotain, jossa on huonolaatuiset muoviset liukukiinnikkeet tai huonolaatuinen muovinen päälakipanta, joka pitää laitteen koossa ja hajoaa vuoden normaalin käytön jälkeen. Mutta hei, ainakin he myyvät varaosia (samasta materiaalista!). Eikö suunniteltu vanheneminen olekin ihanaa?

Comments


bottom of page