top of page
  • Forfatterens bildeDr. Snap

Jeg kan ikke ta Beyerdynamic seriøst lenger

 

Hvis du søker etter et godt par hodetelefoner til en rimelig pris, vil du raskt se mange som skryter av hvor fantastiske og allmektige Beyerdynamic-hodetelefonene er.

Jeg har selv vært en langvarig bruker av deres hodetelefoner, og har eid både en DT770 (den som alle elsker) og en DT700 Pro X. Selv om begge er flotte hodetelefoner når det gjelder lyd, lider de begge av en gammel feil: billig plastikk som holder den grunnleggende strukturen sammen.


De gir deg inntrykk av at de er robuste hodetelefoner som kan tåle en støyt, men gi det et år eller to. Nok normal bruk og disse tingene vil knekke og slå deg i ansiktet.


Nå ser jeg hvorfor de er priset så rimelig.


Jeg antar jeg burde takke Beyerdynamic for spesifikt å ha designet disse hodetelefonene slik at de slår kundene sine i ansiktet for å falle for slik tull. Et søk på internett gjør det klart at slike problemer plager mange av deres hodetelefoner. Det er til og med Ebay-selgere som lager 3D-printede klemmer. Det er bokstavelig talt et marked for det forferdelige designet av disse hodetelefonene.


Man skulle tro at Beyerdynamic hadde fikset dette utbredte problemet nå, men nei. Hvis du kjøper en DT770 i dag (eller noen av deres hodetelefoner), er sjansene store for at du får noe med elendige plastglidespenner eller et crappy plasthodebånd som holder det hele sammen og bryter sammen etter et år med normal bruk. Men hei, i det minste selger de erstatningsdeler (av samme materiale!). Er ikke planlagt foreldelse fantastisk?

ความคิดเห็น


bottom of page